Pure luxe in een prachtige omgeving voor een zacht prijsje: SIRINGIT VILLA in ARUSHA

Gepubliceerd op 10 augustus 2021 om 21:56

Pure verwennerij vanaf de aankomst tot het vertrek.

Onlangs waren we tijdens onze zoveelste 3 weken op verkenning in Kenia en "ons" Noorden van Tanzania te gast in deze  villa. 

We waren zo onder de indruk dat we er een kleine blog over maken.

Wanneer de ganse crew bij het uitstappen van de Siringit privé taxi al voor je klaar staat en een optreden verzorgt dan weet je het al ... "Jambo, jambo bwona ... habari gani ......."Van op het mooiste golfterrein van Tanzania met zicht op mount Meru en de Kilimanjaro.

Wat we hadden gezien en verwacht van op foto's en filmpjes werd in werkelijkheid nog meer overtroffen.  Alles verzorgd tot in de puntjes ... tot zelfs een perfect werkende WiFi in alle kamers.

Niet alleen het gebouw, de slaapkamer of badkamer maar alles straalt klasse, stijl en luxe uit. 

Of je nu binnen in de living/eetruimte of 1 van de 2 buiten terrassen verkiest ... hier is het altijd weer thuis komen.Relaxen in pure stijl.

De ligging aan de golfcourse is uiteraard een pluspunt voor de golfers onder ons. Voor de anderen is het een perfecte uitvalsbasis voor een mooie wandeling of een fietstocht. Je kan gratis een fiets gebruiken en daar naar om het even waar meer rijden ... zelfs buiten het gigantische afgesloten dolly estate domein.  Even indrukwekkend was de staff.

Het personeel zorgt dat u aan niets hoeft te denken. De chefs serveren topkwaliteit, lokale verse voeding in combinatie met Belgische  recepten om vingers en duimen af te likken (let wel, hier is er geen all-inn formule, een 3-gangen menu kost ongeveer 30 euro).

Indien u niet van plan bent om nog een relax-strand-vakantie op Zanzibar bij te boeken is dit dus zeker een volwaardig alternatief om nog eens na uw JADORE SAFARI nog enkele dagen na te genieten.Van een 'Room with a view' gesproken.

Net als het gebouw is de tuin ook goed onderhouden en worden de graspleinen regelmatig bewaterd. Vele exotische planten of bloemen die je bij ons enkel in een serre of in een pot in uw huiskamer kan verzorgen duiken hier in de tuin overal op.

Dierenliefhebbers en vooral vogelaars komen hier ook bijzonder goed aan hun trekken. Het is hier geen uitzondering om hier een groep impala's, een dikdik , een eekhoorn of mangoes tegen het lijf te lopen. Rond de vele waterpartijen vind je met wat geluk zelf varanen of andere grotere hagedissen. 

Nog enkele foto's die boekdelen spreken:


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.