VERY LAST MINUTES: - 30%

Wanneer u zich weet aan te passen,

kruipt het in uw bloed, en raakt u het niet meer kwijt.

Men noemt het soms ook wel een ziekte:

the African bug !

 JADORE SAFARIS toont u de 5 grootste redenen die hier het verschil maken.Er is geen tekort aan bestemmingen voor een safari in Afrika, dus het is moeilijk om te beslissen wat de beste bestemming is voor uw safari.

Een game-walk (te voet), game-drive (4x4), met een bootje, met een luchtballon of fly-in (per vliegtuig) … Hier is er altijd iets dat bij u past.

Of u nu graag je eigen tent opzet of in een luxe lodge verblijft. Wij bieden ook graag ons eigen gastenverblijf aan, om u voor of na uw safari nog even op adem te laten kan komen (GRATIS).

Waarom nu in Tanzania? JADORE SAFARIS toont u de 5 grootste redenen die hier het verschil maken.

En we laten zien waarom Tanzania onze meest favoriete plek ter wereld is. 1. Geweldig  geschoolde, getrainde en gepassioneerde gidsen en routes.

Vooral wanneer u in Afrika op safari gaat zal de gids het grote verschil maken. Of het nu gaat over het gedrag van een olifant of jouw vraag of de zebra zwart is met witte strepen of wit met zwart strepen, ze delen graag hun kennis om uw vragen te beantwoorden.

Ze zijn vriendelijk, charmant en bereid om extra kilometers te maken om aan uw verwachtingen te voldoen.2. Diverse en mooie landschappen.

Of het nu de prachtige krater van Ngorongoro is of de eindeloze vlaktes van de Serengeti.

U hoeft niet alleen wilde dieren te spotten om hier een geweldige tijd te beleven. 3. De extreme hoeveelheid wilde dieren, vooral als u van wilde katten houd. 

Een familie van 50 olifanten in Tarangire.

Ontelbare nijlpaarden en krokodillen op een hoopje of een kudde van 1000 Kaapse buffels in het Zuidelijke Katavi. Om nog maar te zwijgen van ‘de grote trek’, de grootste migratie ter wereld met anderhalf miljoen gnoe’s door het uitgestrekte gebied van de Serengeti. Deze volgen het regenseizoen, het hele jaar door, constant op zoek naar verse begrazing en water van betere kwaliteit. 4. Authentieke safari-beleving met oog voor het echte natuurbehoud.

In andere parken (zoals Kruger met o.a. geasfalteerde wegen) word tegen stroperij niet zo hard opgetreden als hier. Met het geld dat je aan de inkom van de nationale parken betaald worden nuttige dingen gedaan. De strijd die de rangers tegen de stroperij voeren word hier onder meer mee bekostigt. Wist je trouwens dat door een kruistocht aan stroperij het aantal olifanten in Tanzania is gestegen van 42.000 in 2015 tot 50.000 in 2020. 

Tot zelfs dierenartsen en onderhoud van wegen, die vaak in het regenseizoen zijn weggespoeld worden door uw inkom betaald. Onlangs werd TANAPA (TANzania NAtional PArks) door Europa verkozen tot beste world wildlife conservation organisatie !! 


5. De Indische Oceaan rond Zanzibar, waar u nog meer excursies kan doen of u in slaap kan laten wiegen in een hangmat tussen twee palmbomen.

Safari kan soms ook vermoeiend kunnen zijn. Avonturen en belevenissen maken indruk, dus na uw safari is er geen betere plek in Afrika om een cocktail te drinken, een boek te lezen en op het strand te relaxen dan Zanzibar.Onze conclusie zoals wij het hier aan de lijve ondervinden is dat wat je hier zal mee maken...  je nergens anders mee zal maken.

Pole pole (Swahili voor rustig aan) of hakuna matata (relax, alles komt goed).

Vandaag niet? Dan zijn er morgen nieuwe kansen ... African time. Jaar na jaar wordt Tanzania uitgeroepen tot  DE safari-bestemming bij uitstek omdat je voor het spotten van wilde dieren gewoon méér kwaliteit, kwantiteit en meer diversiteit vind.

Om alles zelf te gaan beleven kan je alvast eens gaan kijken in  ons safari-aanbod in TANZANIA.Ben jij ooit in Tanzania (of in Oost-Afrika) geweest ... of zelfs met JADORE SAFARIS?  Wil je kwijt hoe je het daar vond?

Laat hier dan gerust een reactie achter.

Reactie plaatsen

Reacties

Bart
2 maanden geleden

Heel lang uitgekeken naar deze droomreis. Het was voor mij als fotograaf een uitstekende kans om in deze privé-safari met enkel de chauffeur/gids en zijn kok, prachtige foto's te nemen waar en wanneer je maar wil. Bij mij was de keuze om in een tent in (ja echt in!) de nationale parken tussen de wilde dieren te slapen, echt een ongelofelijke ervaring.
Persoonlijk zou ik een volgende keer kiezen voor een combinatie van de twee, misschien 1/3 van de reis op een camp-site en voor een kleine meerprijs toch overnachten in lodges of tent-lodges ,dus in echte bedden. Ook nog eens vermelden dat Koen en Katja er alles aan doen om het hun reizigers zo comfortabel mogelijk te maken.
Kortom een prachtige ervaring!

Marc
6 maanden geleden

Ik zou iedereen die Tanzania wil leren kennen absoluut JADORE SAFARIS aanraden. Ze maken een reisschema op maat die volledig voldoet aan je wensen en hebben het geduld om aanpassingen aan te brengen. Een heel leuke extra is dat ze je kunnen opvangen voor je eerste nacht en je laatste nacht in Tanzania, waar je kan genieten van hun ongelooflijke gastvrijheid.

Suzanne
9 maanden geleden

Alles was uitstekend geregeld, al vanaf het 1ste moment stond driver Eric zoals afgesproken op de luchthaven al op ons te wachten. Het programma werd ook uitgevoerd zoals afgesproken en Eric hield altijd zeer goed rekening met onze wensen en verlangens.

Johan Depredomme
10 maanden geleden

De reis was door Koen super goed geregeld, goede accomodaties en ik heb heel veel wilde dieren (van heel dichtbij) kunnen zien! Echt een super mooie vakantie en precies zoals we het geregeld hadden, het was de safari vakantie van onze dromen! Dus niks dan goeds over JADORE SAFARIS!

Evy Stevens
een jaar geleden

Tanzania,
Niet zomaar een bestemming, maar een land dat je niet onberoerd laat. Met zijn pracht en kracht van de natuur, uitzichten waar je alleen van kan dromen, een land dat bekend staat om zijn wildlife, dit te aanschouwen kan ik niet anders omschrijven als een unieke ervaring een avontuur en een belevenis dat een onuitwisbare indruk achter laat. Met zijn gastvrijheid, warme, en uitnodigende bevolking is Tanzania en Zanzibar keer op keer een thuiskomen.

Ijes Witteveen
2 jaar geleden

Jambo.
Tanzania mijn second home.
Nadat ik twee keer dit prachtige land heb mogen bewonderen zit de derde keer in het vooruitzicht.
Wat dit mooie Afrikaanse te bieden heeft is eigenlijk niet te beschrijven.
Het heeft alles wat wij hier in Europa niet bezitten.
De big five , de ongerepte natuur, de gastvriendelijke mensen. Maar ook de nachten zijn naar Beautyful, die mega sterrenhemel met op de achtergrond een concert door de wilde dieren die daar in vrijheid leven. Een ding is zeker, ik heb nog lang niet alles van dit prachtige land gezien, dus daarom hoop ik de volgende keer dat ik JADORE SAFARIS met een bezoekje kan vereren. 🦓

Athumani
2 jaar geleden

Ik als Tanzaniaan en safari guide, kan al het mooie van een safari opschrijven of je kunt het zien op televisie.. maar het zelf ervaren; dat is wat het zo bijzonder maakt. Het kan lastig zijn een safari te vinden vanwege het grote aanbod maar ik als local kan jullie vertellen dat Koen en Katja van Jadore safaris hun interesse en ervaringen hebben omgezet in het samenstellen van droomreizen en daarin ook de locals betrekken om tot het mooiste resultaat te komen, wat hen als mensen en bedrijf zo bijzonder maakt!

Tamara
2 jaar geleden

Na inmiddels al bijna een jaar in Tanzania te wonen, kan ik met volle overtuiging zeggen dat Tanzania écht een fantastisch land is voor zowel een safari als een relax vakantie. De natuur is prachtig, de safaris uniek, de stranden adembenemend, de mensen gastvrij en de ervaring van dit alles onvergetelijk.
Dus kies vooral voor Tanzania met Jadore safaris!
Karibu Tanzania!