• NEW YEAR IN EAST-AFRICA?
  • YES WE CAN!

U can leave Africa ... but Africa will never leave U !

Het moment dat we oog in oog kwamen te staan ​​met wilde dieren was het moment dat het traject van ons leven totaal veranderde.

Het voelde als thuiskomen en werden vanaf dat moment verliefd op het avontuur, de gastvrijheid, de cultuur, de natuur en de schoonheid van Tanzania en Oost-Afrika.

We hebben er ons levensdoel van gemaakt om een ​​safaribedrijf te creëren dat helemaal draait rond een unieke ervaringen en het delen van de meest bijzondere natuur en wildernis.Koen & Katja zijn de oprichters en algemeen directeur van JADORE SAFARIS en die samen met lokale partners dit safari bedrijf het levenslicht hebben laten zien.  Professionals in het organiseren en adviseren (operationeel) en begeleiden van safari's en tours in Oost-Afrika met een ervaring van meer dan 5 jaar in de bush, van toen ze zelf nog reizigers waren.  Hun ware passie, is toerisme ... die ze misschien te laat hebben ontdekt maar met bijscholing en later diploma's van toerisme en hotel management op zak namen ze de grote stap om naar Tanzania te gaan wonen, om daar de touwtjes, niet van op een afstand maar te plaatse in handen te kunnen nemen.

Ze willen de schoonheid van hun nieuwe thuisland delen met de rest van de wereld.

Koen en Katja delen en bieden nu het beste van hun avonturen en geven deze door aan hun klantjes.


Jadore safaris organiseert enkel maar alleen privé safari's.

Dus niet zoals bij een grote touroperator zomaar een busje met allerlei verschillende nationaliteiten vullen, maar een geheel persoonlijk samengestelde safari-reis. Volledig op maat naar de dromen en wensen van u, onze gasten die op pad gaan met de beste gidsen in een goed uitgerust en onderhouden 4X4 voertuig.  Onze VISIE is om het meest gerespecteerde safaribedrijf te zijn en dit in elk van de regio's waarin we reispakketten aanbieden.


Wij zijn het enigste Belgische safaribedrijf die in Tanzania is gevestigd. Belgen in Tanzania ... zijn zijn hier niet dik gezaaid :o)

Deze boeking wordt rechtstreeks bij ons gemaakt. Geen online reisagenten en / of websites van derden bij betrokken. 

Samen vinden we zeker een optie die bij u past want het is een ontdekkingsreis die we samen aangaan.

We zijn trouwens ook maar gewoon hobbyfotografen, maar in ieder geval erg trots dat al onze website-foto's en social media-berichten "zelfgemaakt" zijn.  Net als uw safari,  persoonlijk op maat word voorbereid en word afgewerkt.

Naast het feit dat wij jullie persoonlijk van de luchthaven afhalen en nadien terug brengen bieden wij ook graag ons eigen gastenverblijf , GRATIS aan, voor of na uw safari, om nog even op adem te kunnen komen.Onze missie is om onze gasten een unieke en zeer persoonlijke safari-ervaring te bieden met herinneringen voor het leven

Met een positieve lange termijnimpact op het milieu en voor de lokale gemeenschappen die we samen kunnen en mogen bezoeken.

Het is tijd voor duurzamer vormen van toerisme. In plaats van snel, vaak en goedkoop hoogtepunten afvinken, eens echt de tijd nemen om de omgeving, natuur en cultuur in je op te nemen.  U beschermt zoveel mensen, families, dieren en natuur want in  Afrika zijn mens en natuur voor een groot deel afhankelijk van de inkomsten uit duurzaam toerisme. Ga met ons mee naar de mooiste bestemmingen op het door ons zo geliefde continent Afrika, want geen andere reiservaring op aarde is te vergelijken met een echte Afrikaanse safari.


De meeste bedrijven hebben een missie, maar voor velen zijn het slechts woorden ... en blijft het daarbij. Wij willen dit anders aanpakken.

Kwaliteit van het product en waar voor uw geld is daar 1 van.  Er worden talloze uren besteed om ervoor te zorgen dat altijd de puntjes op de i worden gezet, om ervoor te zorgen dat we u een reis aanbieden die van uitzonderlijke waarde is.

Elk personeelslid bij JADORE SAFARIS is verantwoordelijk en aansprakelijk voor hun acties, zowel aan onze teams als aan onze gasten.

Zij zijn JADORE SAFARIS, zij ademen JADORE en werken niet gewoon van 9 to 5.

 

Tot slot het gemakkelijkste deel van onze belofte aan u is dat we alles met plezier en liefde voor u en Oost-Afrika doen.


Ook is het onze missie om de lokale gemeenschap in onze buurt (Kiwawa village) regelmatig te steunen. 

Lees hier alles over ons huidige project.Herwig: "Het hoogtepunt was de hele setting van de safari’s met game drives/game walks waar je telkens op ontdekking gaat en nooit weet wat je zal tegenkomen met daarna de aankomst in prachtige lodges."