VERY LAST MINUTES: - 30%

U can leave Africa ... but Africa will never leave U !

Het moment dat we oog in oog kwamen te staan ​​met wilde dieren was het moment dat het traject van ons leven totaal veranderde.

Het voelde als thuiskomen en werden vanaf dat moment verliefd op het avontuur, de gastvrijheid, de cultuur, de natuur en de schoonheid van Tanzania en Oost-Afrika.

We hebben er ons levensdoel van gemaakt om een ​​safaribedrijf te creëren dat helemaal draait rond een unieke ervaringen en het delen van de meest bijzondere natuur en wildernis.Jadore safaris organiseert enkel maar alleen privé safari's.

Dus niet zoals bij een grote touroperator zomaar een busje met allerlei verschillende nationaliteiten vullen, maar een geheel persoonlijk samengestelde safari-reis. Volledig op maat naar de dromen en wensen van u, onze gasten.  Wij zijn het enigste Belgische safaribedrijf die in Tanzania is gevestigd. Belgen in Tanzania ... zijn zijn hier niet dik gezaaid :o)

Deze boeking wordt rechtstreeks bij ons gemaakt. Geen online reisagenten en / of websites van derden bij betrokken. 

Samen vinden we zeker een optie die bij u past want het is een ontdekkingsreis die we samen aangaan.

We zijn trouwens ook maar gewoon hobbyfotografen, maar in ieder geval erg trots dat al onze website-foto's en social media-berichten "zelfgemaakt" zijn.  Net als uw safari,  persoonlijk op maat word voorbereid en word afgewerkt.

Naast het feit dat wij jullie persoonlijk van de luchthaven afhalen en nadien terug brengen bieden wij ook graag ons eigen gastenverblijf , GRATIS aan, voor of na uw safari, om nog even op adem te kunnen komen.Onze missie is om onze gasten een unieke en zeer persoonlijke safari-ervaring te bieden met herinneringen voor het leven

Met een positieve lange termijnimpact op het milieu en voor de lokale gemeenschappen die we samen kunnen en mogen bezoeken.

Het is tijd voor duurzamer vormen van toerisme. In plaats van snel, vaak en goedkoop hoogtepunten afvinken, eens echt de tijd nemen om de omgeving, natuur en cultuur in je op te nemen.  U beschermt zoveel mensen, families ,dieren en natuur want in  Afrika zijn mens en natuur voor een groot deel afhankelijk van de inkomsten uit duurzaam toerisme. Ga met ons mee naar de mooiste bestemmingen op het door ons zo geliefde continent Afrika, want geen andere reiservaring op aarde is te vergelijken met een echte Afrikaanse safari.


Ook is het onze missie om de lokale gemeenschap in onze buurt (Kiwawa village) regelmatig te steunen. 

Lees hier alles over ons huidige project.Rik: "Dankzij JADORE SAFARIS en Eric (onze gids) hebben we een onvergetelijke en spectaculaire 14 daagse rondreis Tanzania beleefd"