De pandemie zal uiteindelijk voorbijgaan, en als dat gebeurt ............ (DEEL 2 VAN 3).

Gepubliceerd op 21 januari 2021 om 21:54

De reisindustrie was één van de eerste slachtoffers van de COVID-19-pandemie, maar gelukkig zijn er door het vaccin stilletjes aan betere vooruitzichten. Binnenkort (binnen enkele maanden) zullen we de wereld weer verkennen. Nu de verspreiding van het vaccin op hang gekomen is, groeit ook ons verlangen om te reizen. Volgens psychologen bevinden we ons al in de zelfde psychologisch gelukkige plek als op de bestemming, door simpelweg een reis te plannen. Als er één belangrijke les is van de COVID-19-pandemie, dan is het wel dat we nu meer dan ooit zinvoller moeten leven. Dit betekent dat we ons meer bewust moeten zijn van onze acties en hoe deze de wereld om ons heen beïnvloeden. We zijn ook gaan beseffen hoe belangrijk menselijke verbinding is en hoe noodzakelijk het is om elkaar te ondersteunen en te respecteren. Wanneer we andere landen bezoeken, willen we niet alleen rekening houden met onze impact op die gemeenschappen maar ook op die van de natuur. Terwijl je in Tanzania bent, kun je landelijke dorpen bezoeken, de lokale stammen leren kennen, geweldige mensen ontmoeten en jezelf volledig onderdompelen in hun fascinerende culturen en tegelijkertijd iets terugdoen door het feit dat je er voor koos om dit land te gaan bezoeken.Eén van de beste manieren om de mensen die het meest door COVID-19 zijn getroffen, te ondersteunen, is door in hun levensonderhoud te voorzien. Niet alle landen hebben een uitgebreid noodplan om de gevolgen van een pandemie te bestrijden of hun bevolking te ondersteunen met openbare vangnetten en overheidssteun.Tanzania is DE thuisbasis van de bekendste natuurlijke attracties en nationale parken van Afrika …. 

HET land van safari's. Er zijn ongeëvenaarde mogelijkheden om de rijkdom aan natuurlijke schoonheid van Tanzania te ervaren. 

Op privésafari gaan in Tanzania is één van de veiligste vakanties die je kan maken. Dit land heeft één van de laagste besmettingspercentages ter wereld gehad en er zijn nauwelijks of zelfs geen contactmomenten met andere reizigers. Je komt aan op het vliegveld, wordt opgehaald door je persoonlijke gids en je brengt de tijd voornamelijk door tussen de natuur en dieren…. een als het ware vredig corona-proof toevluchtsoord! Het is een uitdagende tijd voor ons allen geweest. Om de verloren tijd in te halen en opnieuw te genieten van het gevoel van absolute vrijheid is de eindeloze vlakte van de Serengeti met zijn onvergelijkbare zonsondergangen beslist waar u naar zoekt. Je kunt getuige zijn van de jaarlijkse Grote Migratie, ook wel 1 van de 'zeven nieuwe wereldwonderen' genoemd! Bijna twee miljoen gnoes, antilopen en zebra’s achtervolgen groen land over de glooiende vlaktes van de Serengeti. Olifanten tussen oude baobabbomen in Tarangire National Park bewonderen. Een bootsafari maken over de Rufiji-rivier langs sluimerende krokodillen in het Njerere Game Reserve. Of hou je adem in terwijl leeuwen een ontspannen wandeling rond onze JADORE SAFARIS 4x4 maken. Of je nu een vakantie met het gezin, een romantisch uitje, een klassieke wildlife safari of een exclusief once-in-a-lifetime luxe avontuur plant …  een reis naar Tanzania neemt je mee diep in de afgelegen wildernis en verbindt je met de natuur als nergens anders ter wereld.De pandemie is een duidelijke demonstratie van hoe kwetsbaar het leven kan zijn.

Sommigen van ons willen die bucketlist-trip misschien niet meer uitstellen... want morgen is je nooit meer beloofd. Ga dus op die once-in-a-lifetime safari in het wild. De nationale parken en wildreservaten van Tanzania herbergen niet alleen robuuste populaties in het wild, maar herbergen ook verschillende bedreigde en kwetsbare soorten zoals zwarte of witte neushoorns, de Afrikaanse wilde honden, chimpansees, leeuwen, cheeta's en nog veel meer.JADORE SAFARIS biedt op maat gemaakte routes in Tanzania met een toewijding aan duurzaamheid en buitengewone reiservaringen met een doel. Neem contact met ons op om uw perfecte safari-avontuur te bespreken!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.