10 dagen Tanzania huwelijksreis Safari & Zanzibar strandvakantie

(TARANGIRE - NGORONGORO - SERENGETI - ZANZIBAR)


DAG 1 - Jullie worden persoonlijk door ons (of eventueel een andere JADORE SAFARIS medewerken) van de luchthaven afgehaald en wij brengen u tot het gastenverblijf van uw keuze. Bij late vluchten (KLM) is dit in Usariver.

(MidRange/KILI SEASONS SemiLux/MACHWEO Lux/SIRINGIT VILLA)

Wanneer uw vlucht vroeger op de dag plaats vind zijn er nog vele meerdere opties richting ARUSHA town.

(MR/KIBOKO LODGE SL/KAHAWA HOUSE L/ELEWANA COFFEE LODGE (suite)DAG 2 - We vertrekken vanuit jullie lodge in Arusha en gaan naar Tarangire National Park. Hoewel niet zo heel erg groot van formaat, is dit park een van de meest diverse reservaten van het land. Tarangire is naast een vogelparadijs met meer dan 500 geregistreerde vogelsoorten (onder meer de endemische love-birds), vooral bekend voor zijn grote populaties olifanten en zebra's die samen troepen.

In de late namiddag verlaten we reeds het park met als bestemming , SL het nieuwe  ACACIA THE CASTLE , die in het Ngorongoro regenwoud (Karatu) ligt.

Uiteraard is er voor u een lekker honeymoon diner voorzien. Met nog meer budget kan u er ook zeer exclusief voor kiezen om met zicht op de krater te overnachten. Dan installeren we ons bijvoorbeeld in de TORTILIS  LODGE (L)

MR blijven we nog even in Karatu, dat doen we in de HHANDO COFFEE  LODGE.DAG 3- Vroeg ontbijt in de lodge en dan vertrekken jullie naar de Ngorongoro Crater. We zullen een korte stop maken voor de registratie, om  dan nog een stop aan de rand van de krater te voorzien. Hier een geweldige uitzicht over de kratervloer met de mogelijkheid voor een korte foto en/of selfie sessie.
De kratervloer heeft de hoogste concentratie dieren per vierkante kilometer in gans Afrika.  Met een beetje geluk zien jullie de Big Five (olifanten, leeuwen, luipaarden, buffels en neushoorns) in 1 dag....

De huwelijksreis in Tanzania gaat verder met een rit naar het Serengeti National Park. Na registratie bij de poort, zal de rest van de dag worden doorgebracht rond de uitgestrekte vlaktes van Seronera, op zoek naar de vele bewoners (wildlife) in dit gebied. Serengeti, zoals de Masai-naam suggereert, is het beste stuk vlakte in Afrika om gamedrives te doen ...

Het prachtige ANG'ATA   luxe Tented camp is uw thuis voor de komende 2 nachten.  In het gevel u voor SL gaat dan staat het EMBALAIKA CAMP klaar voor u. Ook in MR is het TANZANIA BUSH  CAMP nog zeer luxe te noemen. 

Geniet daar van een prachtige zonsondergang en ontspan in de gezellige lounge of maak kennis met het knapperende kampvuur.

U verblijf is trouwens overal en altijd  volpension en alles staat in het kader van jullie huwelijksreis.DAG 4/5 - We hebben 2 volle dag in dit prachtige park en staan als jullie dit willen vroeg op om het meeste uit onze tijd te halen. Niet zomaar want dezer dagen staat letterlijk en figuurlijk het hoogtepunt op het programma. Namelijk de sunrise van uit een hete luchtballon mee maken.  Als u voor de luxe optie van deze reis kiezen is dit trouwens een wel heel bijzondere luchtballon ... en deze is bovendien enkel voor jullie alleen! 

Daarna krijgt u ook nog een rijkelijk champagne ontbijt om dan weer verder te gaan met de 'normale' game drive.

Onze gidsen kiezen ook de beste spotlocaties voor de tijd van het jaar. Deze vlucht is dan ook niet altijd op dezelfde locatie. Verder in de namiddag kunnen we tijd doorbrengen in (of beter naast) de hippo-pool en kijken naar deze majestueuze dieren die luieren in het koele water en die gelukkig naast de krokodillen leven. Of naar een grote troep leeuwen kijken, die midden in de migratie wacht om hun slag te kunnen slaan. Omringd door een miljoen gnoes en zebra's. We reizen van de wijd open vlaktes naar de kopjes: deze vulkanische rotspartijen bieden bescherming en beschutting voor een grote verscheidenheid aan dieren en vanaf de top kunnen we zelf uitkijken over de uitgestrekte graslanden van de Serengeti.DAG 6 - Na het ontbijt in het kamp checken we uit en is er de transfer (met een allerlaatste gamedrive) op weg naar de dichtstbijzijnde Airstrip in de Serengeti voor een vlucht naar Zanzibar. Bij aankomst op Zanzibar wordt u opgewacht door onze vertegenwoordiger die u naar 1 van de vele goeie huwelijksreishotels van Zanzibar zal brengen.

Wij brengen u bijvoorbeeld naar uw eigen luxe villa (JOYA BEACH SUITES & VILLAS). Daar staan uw persoonlijke butler, kok en tuinman voor u al te wachten om u de komende 2 dagen u de meest ontspannen tijd van uw leven te geven. 

SL kozen we voor u uit, 1 van de 1001 resorts voor het  BLUE OYSTER HOTEL.

MR is het het prijs/kwaliteit onklopbare NEW TEDDY'S ON THE BEACH.


DAG 7- De ochtend na het ontbijt worden jullie om 9.30 uur opgehaald  voor de SPICE-TOUR , waar u verschillende soorten kruiden kunt zien, ruiken en proeven.  Ook het proeven van het seizoenfruit hoort daarbij.

Na de lunch bezoeken jullie STONE TOWN,  de historische stad met de vroegere slavenmarkt, de hedendaagse dagelijkse marktjes door de smalle straatjes en de plaats om nog een souvenir aan te schaffen. 

Dit is maar een klein voorbeeld van wat de mogelijkheden zijn om hier te gaan doen ... we hebben ook nog een lijst met mogelijke diverse activiteiten van rijden met quads over het strand tot het rijden te paard, dit tot zelfs in het water.DAG 8/9 - Eindelijk tijd om kostbare tijd door te brengen op 1 van de beste stranden ter wereld. U zult deze dagen ontspannen doorbrengen in het strandhotel dat speciaal is uitgekozen voor de speciale behoeften van pasgetrouwden. 


DAG 10 - Afhankelijk van uw vluchtschema en vertrekpunt wordt u jammer genoeg naar de luchthaven van Zanzibar terug gebracht om een ​​vlucht terug naar huis te nemen.


honeymoon 10 daagse Tanzania + Zanzibar MidRange SemiLux Luxe
prijs per koppel in euro 9325,- 12875,- 22900,-

Dit is een reis en prijsvoorbeeld. Voor een exacte prijs zal u dus met ons contact moeten opnemen want sinds COVID-19 en de wisselende koersen van euro en dollar, zijn de prijzen sterk schommelend (maar dit hoeft niet altijd nadelig te zijn).

Ook zijn de voorgestelde hotels maar een voorbeeld.

 

 

Wat er sowieso altijd in de prijs is inbegrepen:

- de ballonvlucht boven Serengeti (met champagne-ontbijt en een gemonteerde video-clip)

- een extra (Nederlandstalige) gids/fotograaf 

- een ultra dik luxe huwelijksreis foto-album die naar u thuis word opgestuurd

- alles in het teken van jullie huwelijk met romantische verassingsdiners, attenties en decoraties

- alle entreegelden voor de nationale parken

- alle game-drives (onbeperkt in tijd)

- alle vervoer met Engels of Nederlandstalige gids/chauffeur en privé fotograaf in een 4WD safari-voertuig

- de binnenlandse vlucht

- alle vermelde maaltijden vol pension (9x ontbijt, 5x lunch en 4x diner) 

- altijd drinkwater aan boord

- alle overnachtingen

 

Wat er niet is inbegrepen:

- extra excursies, overige maaltijden, drankjes en fooien, uitgaven van persoonlijke aard

- visum Tanzania (kan online maar ook ter plaatse na het landen, 50 USD cash per persoon)

- de internationale vlucht (door u zelf te regelen maar wij helpen u hierbij graag)

- Flying Doctors insurance (AMREF) 25 USD per persoon

- vaccinatiekosten

- een optioneel extra (Nederlandstalige) gids/fotograaf op Zanzibar

- toeristentaxen op Zanzibar (4 USD per persoon)

- reis- en annuleringsverzekering