Call by WhatsApp: +255 68 901 1396

LOW BUDGET 3-daagse safari

(TARANGIRE, MANYARA en NGORONGRO)Dag 1 - Vertrek van uit Arusha, wij komen u in uw hotel persoonlijk oppikken. Na het ontbijt maken we kennis met onze Safari-gidsen, de 4x4 (Toyota Land-cruiser) en krijgt u een briefing van de reis. We vertrekken richting Tarangire NP. Het is ongeveer 3 uur rijden (160 km verharde weg). Rond 11u komen we aan in Tarangire National Park. (dit is en blijft ons favoriete park)

Het meest voor de hand liggende kenmerken van het park is de permanente Tarangire-rivier waar we een picknicken langs doen.

Tegen het vallen van de avond verlaten we het park om onze tentjes binnen het park te gaan opslaan en ons diner te koken.Dag 2 - Na het ontbijt rijden we naar lake Manyara. Ook deze keer zijn het goeie verharde wegen en na anderhalf uur (100km) komen we al bij de Noordelijke gate aan. Het wildlife van Lake Manyara omvat net als in Tarangire hier ook een vrij groot aantal olifanten, nijlpaarden, buffels en gnoes .... samen met heel veel giraffes. Overdag nuttigen we ons zelf samengestelde lunchpakket en in de late namiddag verlaten we dit park om onze tentjes in Karatu te gaan opslaan en ons diner te bereiden.Dag 3 - Na het zeer vroege ontbijt verlaten we Karatu en rijden een 10-tal km verder om deze keer de Ngorongoro-krater af te dalen. Het is een magisch moment wanneer de zon boven de kraterwand op komt. Rond 13u brengen we u terug naar Arusha of de luchthaven maar we kunnen voor u ook nog enkele dagen Zanzibar regelen. Een kleine vlucht (rond 17u) van amper een uur en u bent al ter plaatse. Ook regelen we daar naast het gastenverblijf ook de transfer. Ook extra excursies behoren tot de mogelijkheden.


3 dagen lowbudget safari 2 of 3 personen p.p. in euro 4 tot 6 personen p.p. in euro
(januari-december) 925,- 755,-

Dit is een reis en prijsvoorbeeld. Voor een exacte prijs zal u dus met ons contact moeten opnemen want sinds COVID-19 en de wisselende koersen van euro en dollar, zijn de prijzen sterk schommelend (maar dit hoeft niet altijd nadelig te zijn). 

 

Wat er sowieso altijd in de prijs is inbegrepen:

- alle entreegelden voor de nationale parken

- alle game-drives (onbeperkt in tijd)

- alle vervoer met Engels of Nederlandstalige gids/chauffeur in een 4WD safari-voertuig

- alle vermelde maaltijden en dranken (2x ontbijt, 3x lunch en 2x diner) 

- altijd drinkwater aan boord

- alle overnachtingen

 

Wat er niet is inbegrepen:

- extra excursies, overige maaltijden, drankjes en fooien, uitgaven van persoonlijke aard

- visum Tanzania (kan online maar ook ter plaatse na het landen, 50 USD cash per persoon)

- de internationale vlucht (door u zelf te regelen maar wij helpen u hierbij graag)

- Flying Doctors insurance (AMREF) 25 USD per persoon

Vaccinatiekosten

- Reis- en annuleringsverzekering


 Suzanne: "Een fantastische ervaring die we niet snel zullen vergeten. Onze eigen chef-kok Monsuja bereidde iedere dag heerlijke en gevarieerde maaltijden! Bedankt JADORE SAFARIS!"