VERY LAST MINUTES: - 30%

Kenia

Dit is de originele "Out of Africa" safaribestemming want hier werd de legendarische film opgenomen.

Ontspan op één van de prachtige stranden van de Indische Oceaan. De vele resorts en strand-lodges bieden ook een breed scala aan watersporten en excursies.De masai stammen of de savannevlaktes met anderhalf miljoen gnoes die in het najaar het Masai Mara gebied doorkruisen op zoek naar vers gras en water. Diezelfde groep die 10 maanden per jaar door de Sergengeti van Tanzania trekt. 

Kenia is ook het land van vele heldere zoetwater en Soda-meren, waaronder Lake Nakuru en Naivasha die bekend zijn om duizenden flamingo's en andere vogels die in de winter komen overwinteren.Verken iconische bestemmingen zoals Amboseli, van waar je een mooi uitzicht op buurland Tanzania hebt ... in de vorm van Mount Kilimanjaro.  En verre weg het grootste park van Kenia, dat van Tsavo (East en West ), beroemd om zijn kuddes stofrode olifanten.

Het Oosten van Tsavo alleen al, is negen keer groter dan het Masai Mara National Reserve. 

Wat Kenia anders maakt dan Tanzania is dat u er misschien minder wilde dieren en vogels zal spotten,  ook zijn de verbindingsritten langer maar daar staat tegenover dat de landschappen meer diversiteit bieden. (Kenia is ook iets goedkoper)

 

U vind hier onder enkele reisvoorbeelden van routes die regelmatig worden gekozen maar dit alles kan naar uw persoonlijke wensen worden met om het even wat worden aangepast, want dit is uw safari!!


korte safari (3 dagen)

vanaf 595 euro per persoon

Noord Kenia (9 dagen)

vanaf 1588 euro per persoon

lange safari + strand-vakantie (14 dagen)

vanaf 2335 euro per persoonEddy: "Elk van de nationale parken die we bezochten met bijhorende fauna en flora hebben ons omver geblazen en zijn zeker en vast een aanrader."