VERY LAST MINUTES: - 30%

Ben je ook wild van fotografie?

Of van wild-fotografie?

Wij bieden 1x per jaar een foto workshop aan die vooral is geschikt voor beginnende amateur en hobby fotografen. Maar ook geoefende fotografen zullen deze gamedrive (of gamewalk) wel kunnen smaken. 

Of we sturen gewoon een Nederlandstalige privé-fotograaf mee op uw safari.

Of wat dacht u van uw honeymoon-foto-safari ... in een luchtballon boven Serengeti?Beleef je wittebroodsweken op Safari in Tanzania. De combinatie van avontuur en ontspanning is perfect om te ont-stressen van je bruiloft. Stel je een fantastische zonsondergang voor met uitzicht op de verbazingwekkende fauna, flora en ongerepte wildernis!

We ontwerpen een authentiek, intiem en romantisch uitje waar je het nog jaren over zult hebben!En dit alles word dus op de gevoelige plaat vast gelegd, waarbij je achteraf een onwaarschijnlijk groot en dik album naar België of Nederland word thuis gestuurd. Bovendien worden alle foto's persoonlijk van u.  Ook kan u bij een "gewone" safari er voor kiezen om niet gans de tijd met lenzen en opladers te moeten zeulen door onze privé-fotograaf mee te boeken.

Voor de fotografiereis of foto-workshop kan u ook alle uitgebreide info bij ons bekomen. “Afrika: je kunt een zonsondergang zien en geloven dat je getuige bent geweest van de Hand van God. Je kijkt naar de sierlijkheid van een leeuwin en vergeet te ademen. Je verwondert je over het silhouet van een giraffe  die in het water is gebogen. In Afrika zijn er indringende blauwtinten op de vleugels van vogels die je nergens anders in de natuur ziet. In Afrika, in het middaghart, zie je blaren in de atmosfeer. Als je in Afrika bent, voel je je oer, wiegde in de wieg van de wereld.”

* Jodi Picoult