• Everything in Africa bites... but the safari bug is worst of all!

Ben je ook wild van fotografie?

Of van wild-fotografie?

Ga zelf mee als fotograaf of we sturen gewoon een (Nederlandstalige) privé-fotograaf mee.

Of wat dacht u van uw honeymoon-foto-safari ... in een luchtballon boven Serengeti?Beleef je wittebroodsweken op Safari in Tanzania. De combinatie van avontuur en ontspanning is perfect om te ont-stressen van je bruiloft. Stel je een fantastische zonsondergang voor met uitzicht op de verbazingwekkende fauna, flora en ongerepte wildernis!

We ontwerpen een authentiek, intiem en romantisch uitje waar je het nog jaren over zult hebben!En dit alles word dus op de gevoelige plaat vast gelegd, waarbij je achteraf een onwaarschijnlijk groot en dik album naar België of Nederland word thuis gestuurd. Bovendien worden alle foto's persoonlijk van u.  Ook kan u bij een "gewone" safari er voor kiezen om niet gans de tijd met lenzen en opladers te moeten zeulen door onze privé-fotograaf mee te boeken.

Voor de fotografiereis of een foto-workshop kan u ook alle uitgebreide info bij ons bekomen. "Voor ons gezin was dit een hele ervaring en zeker ook buiten de comfort zone. Voor mezelf beantwoordde de safari in alle opzichten aan de verwachting, een ervaring waar ik niet genoeg kan van krijgen."

* Els