Veel makkelijker dan hem te beklimmen ...

Gepubliceerd op 17 september 2021 om 22:45

Een 50 minuten durende sky-high lust voor het oog.

Het zien van de Kilimanjaro is een once in a lifetime kans bij een bezoek aan Tanzania. Iedereen moet die kans kunnen krijgen om het te ervaren. Ook al heb je geen hoog fitness niveau, niet veel tijd of heb je vlug last van hoogteziekte. Niet alleen zomaar boven Kilimanjaro vliegen. 

Als 1 van de 7 wonderen van de natuurlijke wereld en 1 van Afrika's meest iconische kenmerken, is het zien van de Kilimanjaro een droom die uitkomt voor de meeste avonturiers wanneer ze Tanzania bezoeken.  

Maar dit is lang niet het enige spektakel dat u van uit de lucht kan bewonderen.

Er is ook mount Meru, Arusha NP, de Momella lakes,  Ngurdoto krater. En natuurlijk verschillende herkenbare delen van "het dak van Afrika":  het nationale park, de gletsjers en de pieken van Mawanzi en Kibo.Een eigen weerpatroon.

De Kilimanjaro is met 5895 meter de hoogste vrijstaande berg ter wereld. Deze enorme omvang creëert zijn eigen weerpatroon. 

 Als het daglicht breekt, beginnen er zich wolken te vormen en worden steeds grote naarmate de dag warmer wordt. En dat is nu net de reden waarom je de top van de Kili meestal van op de grond nooit kan zien.Waarom deze vlucht boeken?

Sommigen boeken de vlucht om speciale momenten in hun leven te vieren, zoals een verjaardagen of jubilea. Het vinden van een perfect cadeau voor een speciaal iemand, zoals een ouder of een levenspartner, is een moeilijke opgave. En deze unieke ervaring kan dienen als HET perfecte geschenk. 

Anderen boeken de Kilimanjaro rondvlucht voor avontuur, terwijl anderen op zoek zijn naar een unieke rondreis in Tanzania. Welke reden u ook heeft om een ​​rondvlucht op de Kilimanjaro te boeken, weet dat u klaar bent voor de meest geweldige vliegervaring van uw leven.Heb je angst?

Door te accepteren dat je de angst hebt en deze te omarmen, krijg je de kracht om te oefenen hoe je deze kunt overwinnen.

Sommige van de dingen die voor veel mensen angst veroorzaken, zijn turbulentie, lawaai, hoogte, landen en opstijgen. Sommige mensen zijn ook bang om te vliegen vanwege nieuws over vliegtuigongelukken. Je kunt je vliegangst overwinnen door dingen te leren over vliegtuigen en vliegen. U zult bijvoorbeeld merken dat vliegen de meest veiligste manier van reizen is ... er zijn zeer weinig ongevallen in vergelijking met andere vervoermiddelen.Betekenisvol voor onze klanten.

Het is geen verrassing om sommige klanten te horen zeggen dat de Kilimanjaro rondvlucht voor hen een bucketlist-item is. 

Het is één ding om de Kilimanjaro te beklimmen, maar het is iets heel anders om een ​​rondvlucht te maken over de besneeuwde toppen.

Professionele fotografen hebben ons op onze vluchten vergezeld en hebben gezien hoe een vogelvlucht van de Kilimanjaro hen enkele van de beste foto's van hun carrière geeft geven.Maar weinig plekken in Tanzania waar je een rondvlucht kan maken.

De schilderachtige vlucht rond Kilimanjaro vertrekt en keert terug naar de luchthaven van Arusha, dezelfde luchthaven waar vluchten naar nationale parken beginnen. Maar deze (rond)vlucht  is uniek in zijn soort. 

Degenen die de hoogste berg van Afrika willen beklimmen om de schoonheid ervan te ervaren, maar dit niet kunnen doen vanwege gezondheidsproblemen of zich simpelweg niet kunnen aanpassen aan grote hoogte, wenden zich dus tot deze Kilimanjaro-rondvlucht.Klaar om uw vlucht te plannen?

Door COVID-19 zijn er jammer genoeg niet meer alle dagen 2 vluchten zoals dit voorheen het geval was. Tenzij u met 4 personen bent gaat het vliegtuig altijd wel de lucht in. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en de enkele vaste momenten die iedere maand sowieso wel vertrekken. Wie weet kunnen we deze wel inplannen in uw eigen JADORE SAFARI-programma. 

Bij deze laten we u nog met enkele sfeerbeelden weg dromen van uw (wie weet) toekomstige vlucht.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.